Ontvang de nieuwste vacatures direct in je inboxLees meer
Meldingen 


bijv. Techniek of Verkoop

Amsterdam of Sliedrecht
Alle

Top Werkgevers

 
Netlijn Netlijn is in 1987 opgericht en vanaf 2000 door de voormalig eigenaar Dennis Kraak doorontwikkeld tot waar het nu staat. Per 2013 is de Netlijn groep overgenomen door de VanDoen groep. Zij heeft de ambitie om met het unieke en succesvolle Netlijn concept verder te groeien in de markt van werving en selectie. voor Netlijn is het genereren van langdurige matches tussen kandidaat en werkgever. Een succesvolle match is niet alleen gebaseerd op een overeenkomst tussen functie-eisen en cv, maar met name op overeenkomst tussen bedrijfscultuur en persoonlijkheid van de kandidaat. Voor vele bedrijven heeft Netlijn zich reeds bewezen als gewaardeerde partner. Momenteel werken wij vanuit 3 vestigingen: Zwijndrecht (hoofdkantoor), Amsterdam, en Rotterdam. Vanuit deze vestigingen verzorgen wij de Werving & Selectie voor vacatures op MBO+, HBO en WO niveau. Wij zijn gespecialiseerd in de vakgebieden ICT, Financieel, Techniek, HRM, Logistiek, Juridisch, Office Support en Sales & Marketing.
 
Edudelta Onderwijsgroep Edudelta Onderwijsgroep verzorgt vele opleidingen in de groene sector (VMBO, MBO en contractopleidingen) en in de technische sector (VMBO- techniek en -economie).

Met ongeveer 250 medewerkers wordt in de diverse regio’s inhoud gegeven aan de opleidingsprogramma’s met bijzondere aandacht voor de persoonlijke en maatschappelijke ontplooiing van leerling, student en cursist.

 
Consolid Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener, werkzaam in heel Nederland. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in de sectoren personen­vervoer, beveiliging en transport. De gestage groei in deze sectoren hebben Consolid een leidende positie bezorgd, alsmede tot een top-20 uitzend­organisatie laten uitgroeien. Consolid is lid van de ABU en in het bezit van het keurmerk SNA. Consolid heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en 8 regionale vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf kent werkmaatschappijen voor de sectoren waarin het is gespecialiseerd. Organisatorisch zijn er 3 businessunits en een aantal ondersteunende afdelingen.
 
Kamphorst Werving en Selectie Kamphorst Werving en Selectie is een onafhankelijke onderneming op het gebied van arbeidsbemiddeling voor functies op MBO en HBO niveau binnen het Office Segment die veelal resulteren in een dienstverband voor onbepaalde tijd. De aanname kan plaatsvinden door rechtstreeks een contract aan te gaan met de nieuwe werknemer of via de "uitzendformule". Kamphorst Werving en Selectie beschouwt de persoonlijkheid van de kandidaat als belangrijkste succesfactor naast opleiding en ervaring.
 
Experis Experis

Iets nieuws, onderscheidends en krachtigs creëren uit een bestaande overtuiging en ervaring, maar met de werkelijkheid van een nieuwe realiteit. Dat is wat wij mochten doen. Vanuit drie professionalbedrijven, één nieuwe organisatie bouwen: Experis. Experis is het wereldwijde professional merk van ManpowerGroup.

Sterk in vast en tijdelijk werk
In onze 5 regio’s vind je gedreven professionals die op een informele manier hun werk doen. Dat doen ze voor zo’n 1.500 opdrachtgevers per jaar, met plezier en met trots. Want als enige bemiddelingsorganisatie in Nederland hebben we Werving & Selectie en Interim Professionals naast elkaar groot gekregen. Jaarlijks tekenen we voor 4.000 succesvolle bemiddelingen in vast werk en helpen we ruim 800 Interim Professionals aan een opdracht bij verschillende organisaties.

Experis dienstverlening
Experis bemiddelt tussen organisaties en professionals. Ons onderscheidend vermogen is onze aanpak. We werken uitgesproken branche- en klantgericht met de beste professionals uit de markt. Al onze consultants hebben een eigen specialisme waarbinnen ze volledig op de hoogte zijn van de kansen en de eisen van de arbeidsmarkt. Experis is er voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Wij hebben professionals die direct bij je in dienst komen, maar ook Experis Experts, die op interim-basis bij jou aan de slag gaan. Daarnaast bieden we innovatief HR-advies met Experis Expertise.

 
Rexen REXEN Recruitment Center Zelf de gehele Werving en Selectie uitvoeren, of uitbesteden aan Werving & Selectiebureaus?. Vanwege de hoge kosten zou je bij voorkeur zelf de Werving en Selectie willen uitvoeren. Alleen is dat zeer tijdrovend. REXEN biedt u de ultieme combinatie van zelf uitvoeren en tegelijkertijd uitbesteden. REXEN Recruitment Center biedt bedrijven die regelmatig een vacature hebben, hét alternatief voor kostbare en tijdrovende Werving en Selectie. Naast het besparen van tijd en kosten, hebben wij de kennis in huis voor het bepalen en inzetten van de juiste kanalen.
 
Matchpartner werving en selectie Sinds 2002 is Matchpartner landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering op HBO/WO niveau. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van functies binnen de branches: commerciële arbeidsbemiddeling, re-integratie, overheid & verzuim en zorg en welzijn. Hiernaast hebben wij ook onze gespecialiseerde afdeling arbeidsmobiliteit

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij profielen die niet alleen aan de harde criteria voldoen, maar die ook passen binnen de sfeer en cultuur van deze organisaties. Zó zorgt Matchpartner voor de ohiptimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wij komen graag in gesprek met ambitieuze kandidaten en bieden veel mogelijkheden en toegang tot een groot netwerk binnen de genoemde branches.

 
NUON Nuon is an energy company whose 5,800 FTEs serve around approximately 2.6 million consumers, businesses and (public) organisations in the Netherlands. Nuon produces and supplies gas, electricity, heat and cooling and offers its customers a wide range of energy-saving products and services. Nuon seeks to provide reliable, affordable and clean energy while working to distinguish itself as a sustainable entrepreneur. We aspire to achieve balanced growth for all our stakeholders: customers, employees, shareholders, the environment, as well as society at large.

Nuon has been part of the Vattenfall Group since 1 July 2009 and forms Vattenfall’s Business Group Benelux. However, Nuon’s wind and trading activities are organisationally integrated into Vattenfall’s Business Group Pan Europe and business unit Trading respectively. This structure, however, changed on 1 January 2011, reflecting the new strategic direction announced by Vattenfall.

The parent company of Nuon is Vattenfall AB. Vattenfall, which is whollyowned by the Swedish state, is one of the largest generators of electricity and the largest producer of heat in Europe. In 2010, it conducted operations in Sweden, Denmark, Finland, Germany, the United Kingdom, Poland, the Netherlands and Belgium. In September 2010, Vattenfall labelled Sweden, Germany and the Netherlands as its core countries as part of a new strategic direction.