Ontvang de nieuwste vacatures direct in je inboxLees meer
Meldingen 


bijv. Techniek of Verkoop

Amsterdam of Sliedrecht
Alle

Top Werkgevers

 
Appco Group Nederland Wat wij doen

Appco Group Sales biedt face to face salesdiensten ten behoeve van onze cliënten. Momenteel hebben wij 3 campagnes; Energie, Fondsenwerving en onze nieuwste campagne, de verkoop van glasvezel communicatie en entertainment diensten. Klanten wordt persoonlijk bediend door zeer professionele, enthousiaste en gemotiveerde vertegenwoordigers door persoonlijke bezoeken of de klant te bedienen op locatie in de lokale gemeenschap. Door deze vorm van direct marketing wordt een product aangeprezen aan alleen klanten voor wie het relevant is en blijft de 'ruis' achterwege waaraan wij worden dagelijks worden blootgesteld bij de meeste reclames. Deze vorm van direct marketing staat bekend als de ‘Human Commercial’. Van deze ‘Human Commercial’ worden alleen al in Nederland 10.000 ten uitvoering gebracht. Wereldwijd resulteert dit in meer dan 1 miljoen ‘Human Commercials’ in 27 landen elke dag.

Wat Appco Group Sales onderscheidt binnen de direct salessector is onze consistente aandacht voor de kwaliteit van de sales en de manier waarop de presentatie gedaan aan elke potentiële klant. Bij klanten die gemiddeld drie keer per jaar worden bezocht, mogelijk met hetzelfde of een ander product, is het essentieel dat elke persoon wordt achtergelaten met een positieve indruk. Deze interactie zorgt ervoor dat zij openstaan voor onze marketing-aanpak in hun gemeenschappen voor nog vele jaren.

 
Matchpartner werving en selectie Sinds 2002 is Matchpartner landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering op HBO/WO niveau. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van functies binnen de branches: commerciële arbeidsbemiddeling, re-integratie, overheid & verzuim en zorg en welzijn. Hiernaast hebben wij ook onze gespecialiseerde afdeling arbeidsmobiliteit

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij profielen die niet alleen aan de harde criteria voldoen, maar die ook passen binnen de sfeer en cultuur van deze organisaties. Zó zorgt Matchpartner voor de ohiptimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wij komen graag in gesprek met ambitieuze kandidaten en bieden veel mogelijkheden en toegang tot een groot netwerk binnen de genoemde branches.