Ontvang de nieuwste vacatures direct in je inboxLees meer
Meldingen 


bijv. Techniek of Verkoop

Amsterdam of Sliedrecht
Alle

Top Werkgevers

 
Netlijn Wij zijn Netlijn. De personeelsbemiddelaar met bijna 15 jaar ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. Netlijn bemiddelt personeel op MBO+, HBO en WO niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden Techniek, ICT, Logistiek, Financieel, HRM, Juridisch, Office Support en Sales & Marketing. Wij geloven dat een succesvolle match niet gebaseerd is op de overeenkomst van functie-eisen en een cv alleen, voor een succesvolle samenwerking is de klik tussen bedrijfscultuur en persoonlijkheid van de kandidaat essentieel. Voor ons staat dit totaalplaatje voor zowel werkgever als kandidaat centraal in alles wat we doen! Netlijn werkt snel, duidelijk en effectief aan het bieden van kwaliteit in personeelbemiddeling voor werkgevers en kandidaten. Met onze hands on mentaliteit en inzet van de modernste recruitment en marketing technologieën werken wij elke dag aan uw maximale resultaat in de ideale match voor werkgever en kandidaat.
 
NUON Nuon produceert en levert elektriciteit, gas, koude en warmte aan bedrijven en particulieren in Nederland. Betrouwbaar, betaalbaar en zo duurzaam mogelijk. Een groot deel van de energie die we leveren, produceren we zelf. De opwek van energie vindt plaats via centrales (gas en kolen), windparken, waterkrachtcentrales, zonne-energie en warmte. Met circa 4.800 medewerkers bedienen we circa 2,1 miljoen klanten. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam.

Nuon maakt sinds 1 juli 2009 onderdeel uit van het internationale energieconcern Vattenfall. Vattenfall is een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. De organisatie is actief in de gehele energieketen, van productie tot distributie en verkoop. Ook verkoopt Vattenfall gas en is ze actief in de handel in energie. Vattenfall richt zich op een aantal markten, waaronder Scandinavië, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De Zweedse staat is eigenaar van Vattenfall. Zij wil Vattenfall exploiteren als een commercieel energiebedrijf met een marktconform rendement, dat behoort tot de koplopers als het gaat om duurzame energieproductie. Klik hier voor meer informatie over de visie, missie en strategie van Vattenfall . Bij Vattenfall werken in totaal 32.000 mensen.

 
Edudelta Onderwijsgroep Edudelta Onderwijsgroep verzorgt vele opleidingen in de groene sector (VMBO, MBO en contractopleidingen) en in de technische sector (VMBO- techniek en -economie).

Met ongeveer 250 medewerkers wordt in de diverse regio’s inhoud gegeven aan de opleidingsprogramma’s met bijzondere aandacht voor de persoonlijke en maatschappelijke ontplooiing van leerling, student en cursist.

 
Matchpartner werving en selectie Sinds 2002 is Matchpartner landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering op HBO/WO niveau. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van functies binnen de branches: commerciële arbeidsbemiddeling, re-integratie, overheid & verzuim en zorg en welzijn. Hiernaast hebben wij ook onze gespecialiseerde afdeling arbeidsmobiliteit

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij profielen die niet alleen aan de harde criteria voldoen, maar die ook passen binnen de sfeer en cultuur van deze organisaties. Zó zorgt Matchpartner voor de ohiptimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wij komen graag in gesprek met ambitieuze kandidaten en bieden veel mogelijkheden en toegang tot een groot netwerk binnen de genoemde branches.

 
TechMatch BV Techmatch is specialist in het bemiddelen van technici op MBO-, HBO- en universitair niveau in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en bouwkunde. Voor u als werkzoekende met een MBO-, HBO- of universitaire opleiding in bovenstaande vakgebieden hebben wij voornamelijk vaste maar ook tijdelijke banen. Voor u als werkgever zijn wij dé aangewezen partner voor het invullen van uw vacature(s) in bovenstaande vakgebieden!