Ontvang de nieuwste vacatures direct in je inboxLees meer
Meldingen 
Loading...
  Laden...
Snelle blik werkgever

Matchpartner B.V.

 
U heeft zich succesvol geregistreerd en een tijdelijk wachtwoord is verzonden naar uw e-mail id
Schrijf u in voor Matchpartner B.V. Feed
Weet u zeker dat u wilt stoppen met het ontvangen van updates van CareerBuilder?
Overzicht
Matchpartner is specialist in werving & selectie en detachering in de commerciële arbeidsbemiddeling en de branches re-integratie, mobiliteit, verzuim, zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers helpen anderen aan werk. Onze kandidaten ook. En Matchpartner vindt de optimale match tussen deze partijen.

Re-integratie, mobiliteit en verzuim
Onze opdrachtgevers zijn onder andere re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, WERKbedrijf en arbodiensten. Zij zoeken bijvoorbeeld een re-integratieconsulent, klantmanager, jobhunter, werkleider of casemanger. Wanneer u een volgende functie in Re-integratie, Mobiliteit of Verzuim ambieert, is Matchpartner uw partner.

Commerciële arbeidsbemiddeling
Volop vacatures voor vaste functies of tijdelijke projecten binnen de commerciële arbeidsbemiddeling. We werken voor de uitzendbranche, voor werving- en selectiebureaus en voor detacheringsbureaus, alsmede recruiters voor bedrijven. Zoekt u een nieuwe uitdaging? Alles over werken in de commerciële arbeidsbemiddeling vindt u bij Matchpartner.

Zorg en Welzijn
Matchpartner Zorg en Welzijn is expert op het gebied van bemiddeling in vaste en tijdelijke functies, hulpverleningsinstanties zoals Reclassering Nederland, Bureau Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming en de Verslavingszorg besteden hun werving- en selectie/detacheringprocessen dan ook aan ons uit.

Matchpartner kent de werkgevers, de materie, de ontwikkelingen en de mensen. Daarom kan Matchpartner als geen ander de match te maken tussen jou en jouw nieuwe werkomgeving.